« Magische boswandeling

Gepubliceerd op 20-07-2022

Bosbaden ++ Hou jij van de natuur en laat je jezelf op door een wandeling in het bos? Sta je open voor nieuwe subtiele ervaringen? Dan is dit wellicht iets voor jou! Het bos bied je nog zoveel meer! Ik neem je graag mee op een reis om je in contact brengen met de bomen, planten, bloemen en de elementalen uit een andere dimensie zoals bloemenelfjes, bosgnomen en feeën. Leuk met gelijkgestemde of met je vriendinnen of familie! Kinderen zijn hiervoor heel gevoelig en hoe mooi is het om dit te behouden!

ELKE WOENSDAG EN ZATERDAGMIDDAG. (bij voldoende aanmeldingen).

Ik begeleid je in het respectvol, vanuit het hart, waarnemen van subtiele energieën uit een andere dimensie en hoe ermee te communiceren zodat je je weer herinnerd hoe dit te doen. Hoe je verschillende energieën kunt onderscheiden door zuiver waarnemen. Het voelen van de sfeer, wat er boven en in de aarde voelbaar is zoals de aardstralen, de kracht van bewust ruiken en luisteren en nog veel meer. Als je je weer herinnerd hoe dit te doen kun je het op alle aspecten van het leven toepassen. Mocht het zo zijn dat elementen in het bos je "triggeren" of spiegelen kan ik je ook daarin begeleiden zodat je weer een stukje dichter bij je ware Zelf komt.

Ik ga met maximaal 5 en minimaal 3 personen zodat ik iedereen de aandacht en tijd kan geven die nodig is. Het verzamelpunt is bij kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode en start om 13.30 uur. De afsluiting is rond 16.15 uur. Je persoonlijke investering is openheid voor het wonderbaarlijke en 33,00 euro voor mijn kennis en tijd. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee. Kinderen van 6 tot 12, 11,00 euro. Graag onder begeleiding van een volwassenen. Neem zelf iets te drinken mee. Ik zorg voor een kleine versnapering.

Aanmelden kan via: Jolanda@light-sign.nl of 06-57288081. Er is ook de mogelijkheid om mij in te huren voor een andere datum en tijd. 

Ga je mee!

399-56926bbffd433f69ba36b206d2ca8b14-fantasy-art-women-fantasy-art-celtic-1658322254.jpg